Hamidiye İlkokulu
Hamidiye Mahallesi /GÖLCÜK / KOCAELİ

VİZYON

Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı; düşünen, sorgulayan, üreten, insan hak ve özgürlüklerine değer verip, saygı gösterebilen; teknolojiyi eğitimde kullanabilen; sosyal etkinlik grupları oluşturup toplum içinde iyi karakterli bireyler yetiştiren; çevrede bilim ve kültür merkezi olan bir okul olmak.

MİSYON

Misyonumuz: Bütün öğrencilerimizi, Türk Milli Eğitimi’nin amaç ve ilkeleri doğrultusunda; öğrenmeyi öğrenen, birbirini anlayan, görüş ayrılıklarını bir zenginlik olarak gören, kendi kendine yeten, araştıran ve öğrenme duygularını harekete geçirebilen, yetenek ve ilgilerini yerinde kullanabilen bireyler olmalarını sağlamak.

NORMAL

DOĞAL GAZ

İL MERKEZİNE 21 KM İLÇE MERKEZİNE 7 KM

HAMİDİYE KÖYÜ/MAHALLESİ